Boot huren in Sneek

Sneek is gelegen in Friesland in een erg waterrijk gebied. Het is dan ook niet gek er veel gedaan wordt aan watersport in Sneek. Sneek staat ook bekend om het evenement de Sneekweek, waarbij watersport centraal staat. Heeft u interesse om een boot te huren in Sneek en de mooie historische stad te verkennen? Hieronder vindt u een overzicht van boten die te huur zijn in Sneek.

Aquanaut Drifter 1150 AK Andromeda huren in Sneek,

Provincie: | Plaats: Sneek | Soort: Jachten
Aquanaut Drifter 1150 AK Andromeda

De motorjacht Aquanaut Drifter is een groot jacht wat plek biedt voor 4-7 personen. Met dit motorjacht kunt u prima varen over de Friese Meren en genieten van de mooie natuur. Dit motorjacht is van alle gemakken voorzien! Met de 135pk 6 cilinder motor die in de boot ligt, heeft deze boot genoeg vermogen om […]

Meer over Aquanaut Drifter 1150 AK Andromeda

Ottenhome poly valken huren in Sneek, Friesland

Provincie: Friesland | Plaats: Sneek | Soort: Zeilboten
Ottenhome poly valken

Onze robuuste zeilboten, de welbekende stabiele Ottenhome Poly Valken voor de verhuur zijn ook dit jaar weer keurig verzorgd te water gegaan Maar we houden ze natuurlijk ook goed bij. De motoren worden natuurlijk ook regelmatig nagekeken. Zo kunt u zorgeloos genieten van een dag op het water.

Meer over Ottenhome poly valken

Sloep, 18 persoons huren in Sneek, Friesland

Provincie: Friesland | Plaats: Sneek | Soort: Sloepen
Sloep, 18 persoons

Een echte stoere degelijke reddingssloep zoals ze nog op de grote zeeschepen staan. Afgetimmerd met mahonie. Voorzien van een degelijke betrouwbare dieselmotor met hydraulische koppeling en watergesmeerde schroefas. Door zijn praktische indeling ruim van binnen maar niet onhandig groot om mee te varen.  Op het voordek is een verhoogde kap gebouwd als ingang voor het toilet. De sloep […]

Meer over Sloep, 18 persoons

Motorboot huren in Sneek, Friesland

Provincie: Friesland | Plaats: Sneek | Soort: Motorboten
Motorboot

We hebben een leuk motorbootje om over het Sneekermeer en door de vele kanalen en plassen daaromheen te varen. Gemaakt van een degelijke kunststof en geschikt voor maximaal 4 personen. Bij de huurprijs van de motorboot is standaard 5 liter benzine inbegrepen.

Meer over Motorboot