Werkwijze

Bootverhuur Nederland is opgezet om booteigenaren en potentiële huurders dichter bij elkaar te brengen. Voor zowel professionele bootverhuurders als particuliere booteigenaars biedt dit de mogelijkheid om (extra) inkomsten te generen.

Boot Verhuren

Na registratie kunt u via deze site gemakkelijk uw boot aanbieden via het formulier onder Boot Verhuren in het hoofdmenu.

U maakt een keuze uit de beschikbare pakketten en eventuele extra opties voor uw boot.

Aantal boten/ Type pakket Basis Pakket Premium Pakket
Eén boot € 39, 95 € 149,95
Twee boten € 69,95 € 224,95
Drie boten € 89,95 € 299,95
Vier boten of meer € 99,95 € 320,95

 

prijzen pakketten bootverhuur nederland

 

 • Facebook campagne (€149,95):
  Geef de verhuur van uw boot een boost met een professionele Facebook campagne. Om de kwaliteit te waarborgen, worden de Facebook campagnes altijd opgezet door een online marketingbureau. De Facebook campagne heeft een looptijd van vier weken.
 • Plaatsing in nieuwsbrief (€49,95):
  Met deze nieuwe optie is het mogelijk om uw advertentie terug te laten in komen in de maandelijkse nieuwsbrief aan alle huurders van Bootverhuur-Nederland.
 • Google remarketing campagne (€149,95):
  Laat uw boot terugkomen in banners op andere websites aan iedereen die uw boot heeft bekeken, maar nog niet heeft gehuurd. De remarketing campagne heeft een looptijd van vier weken.
 • Special Deal pagina (€49,95):
  Laat uw advertentie terugkomen op de Special Deal pagina voor meer weergaven!
 • Communicatie in blog artikel (€59,95):
  Laat uw boot terugkomen in de door Bootverhuur-Nederland geschreven blog artikelen.

Boot Huren

Op zoek naar een boot voor uw vakantie? Op deze site vindt u snel en gemakkelijk een geschikte boot voor elk budget. Ga naar ‘Boot Huren’ in het hoofdmenu of kijk op de home pagina naar een geschikte categorie. Als u een interessante boot heeft gevonden, kunt u direct en kosteloos contact leggen met de eigenaar om tot een afspraak te komen.