Boot huren in Kamperland

Hieronder vind je het overzicht van de boten die te huur zijn in Kamperland. Kamperland ligt in een mooie groene omgeving en er zijn ook diverse campings en bungalowparken te vinden. Kamperland is gericht op toerisme en is een gezellig dorp.

Sloep, 6 persoons huren in Kamperland, Zeeland

Provincie: Zeeland | Plaats: Kamperland | Soort: Sloepen
Sloep, 6 persoons

Heerlijk genieten van het Veerse Meer in een muisstille elektro sloep. De sloep is geschikt voor maximaal 6 personen. Door de muisstille motor hoort u de vissen zwemmen. Kortweg heerlijk genieten van het Veerse Meer zonder zorgen! Het is niet moeilijk om met de sloep te varen, er is geen vaarbewijs voor nodig.  Voor vertrek geven wij u […]

Meer over Sloep, 6 persoons

Polyvalk huren in Kamperland, Zeeland

Provincie: Zeeland | Plaats: Kamperland | Soort: Zeilboten
Polyvalk

Sailcollege verhuurt onder andere de Polyvalk. De Polyvalk is een 6,5 meter lange kielboot en uiterst geschikt voor een lekker dagje zeilen. Door de grote kuipruimte biedt de boot plaats aan maximaal 6 personen. De Polyvalk is tevens uitgerust met een buitenboord motor. De Polyvalk biedt u gegarandeerd veel zeilplezier!

Meer over Polyvalk

Kayak, 1-persoons huren in Kamperland, Zeeland

Provincie: Zeeland | Plaats: Kamperland | Soort: Kano's
Kayak, 1-persoons

Voor weinig geld bieden wij u een prachtige dagrecreatie. Terwijl u sportief bezig bent kunt u de rust en schoonheid van het mooie landschap ontdekken.

Meer over Kayak, 1-persoons