Bedrijfsuitje op het water: 4 redenen waarom dit de beste optie is

Datum: 25 september 2016

Het bedrijfsuitje, voor de één een leuke activiteit om samen met collega’s een band op te bouwen. En voor de ander voelt het als een verplichte samenkomst. Voor een afdelingsmanager of eigenaar is het lastig om een uitje te organiseren dat voor iedereen leuk is. Een bedrijfsuitje op het water is daarop de perfecte oplossing!

Koninklijk dineren op het water

Laat je rondvaren en serveren als een vorst met een diner op het water. Sinds 1621 worden er al rondvaarten gehouden in onze hoofdstad voor koninklijke en wereldberoemde gasten. Deze eer is niet langer enkel en alleen weggelegd voor de blauw bloedige onder ons, maar is (gelukkig) beschikbaar voor iedereen. Laat je door de Amsterdamse grachten varen met jouw bedrijf en bewonder het UNESCO wereld erfgoed van Nederland onder het genot van een heerlijk diner.

Locatie

Het selecteren van een locatie zorgt vaak voor eentonigheid. Of we gaan naar optie A of naar optie B. Bijkomend is dat ieder personeelslid zelf voor vervoer moet zorgen naar de locatie toe of tussen de locaties door. Met de boot is dit probleem in één keer verholpen. Via het water ontdek je locaties in jouw stad die anders verborgen bleven en is het uitzicht iedere minuut anders! Zin in rust? Dan wordt er toch naar een rustige locatie gevaren. Meer zin om de stad bij nachtlicht te bewonderen? Vaar naar een uitzichtpunt op jouw stad.

Relaxed

Escape Room, paintball, air soft, karten, obstakel run etc. Veelvoorkomende bedrijfsuitjes die zeer intensief zijn en veelal taken die alleen volbracht moeten worden. Met een bedrijfsuitje op het water wordt er een relaxte en gezamenlijke sfeer gecreëerd. Het inspanningsniveau op een boot ligt over het algemeen iets lager dan bijvoorbeeld bij een potje paintballen. Hierdoor is er een rustige en natuurlijke gezellige sfeer aan boord waardoor er ontspannen gebabbeld en eventueel gedronken kan worden.

Saamhorigheid

Boten komen in allerlei verschillende soorten en maten, maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat als je vaart er niet zo snel meer vanaf springt. Hierdoor ben je als team altijd bij elkaar en zijn er geen momenten waarop personeelsleden ongezien er vandoor kunnen gaan. Daarnaast moet je bij een zeiluitje als groep goed samenwerken om de boot überhaupt aan het varen te krijgen.

Kortom, voorkom stress en teleurgestelde personeelsleden en plan een bedrijfsuitje op het water! Werk samen als team en ga zeilen of ontspan en kom tot elkaar op een ontspannen rondvaart en voel je de koning te rijk met een diner op het water.