Bootverhuur in Nietap

Nietap staat bekend om het Leekstermeer, het Leekstermeer is een bekend meer onder de watersporters. Op dit meer kunnen zeer veel watersporten beoefend worden. Ook zijn er verschillende bootverhuurders te vinden in deze omgeving. Op deze pagina staat een overzicht van boten die verhuurd worden in deze omgeving.

Roeiboot om te vissen huren in Nietap, Drenthe

Provincie: Drenthe | Plaats: Nietap | Soort: Kano's
Roeiboot om te vissen

Vissen met de kinderen op het leekstermeer. De kinderen zullen zich heerlijk vermaken maar ook voor u is het een heerlijke dag op het water. Eerst een stukje roeien en daarna de hengel uitgooien. Deze boot biedt plaats voor 4 personen.

Meer over Roeiboot om te vissen

Canadese kano, 3 persoons, huren in Nietap, Drenthe

Provincie: Drenthe | Plaats: Nietap | Soort: Kano's
Canadese kano, 3 persoons,

Varen in een echte Canadese kano? Deze zeer stabiele kano biet plaats aan 3 personen. Tevens is het mogelijk een vat mee te nemen voor uw spullen zodat deze niet nat zullen worden. Een sportieve dag met de familie maar ook een bedrijfsuitje is een van de mogelijkheden met deze roeiboot.

Meer over Canadese kano, 3 persoons,

Zeilboot Valk huren in Nietap, Drenthe

Provincie: Drenthe | Plaats: Nietap | Soort: Zeilboten
Zeilboot Valk

Lekker uitwaaien, er gezellig een dagje op uit? Zeilen over het leekstermeer is voor beide zeer geschikt. We kunnen het arrangement aanpassen naar uw wensen en behoeften, zo kunt u er voor kiezen na afloop  ook terecht voor een compleet diner om uw dag goed af te sluiten.

Meer over Zeilboot Valk

Ketijl, elektrische sloep huren in Nietap, Drenthe

Provincie: Drenthe | Plaats: Nietap | Soort: Sloepen
Ketijl, elektrische sloep

Het Leekstermeer verkennen met een stille fluisterbot zodat u heerlijk tot rust komt. De boot is geheel elektrisch en dus zeer milieuvriendelijk. Door de elektrische motor is het alleen mogelijk om de boot voor maximaal 5 uur te huren, dit in verband met de accu. Na de boottocht kunt u bij ons ook terecht voor […]

Meer over Ketijl, elektrische sloep