Boot huren in Nes-Akkrum

Nes en Akkrum zijn twee in Friesland gelegen dorpjes. Friesland staat uiteraard bekend als paradijs voor watersporters met haar vele mooie wateren. Zo ook in Nes en Akkrum, je kunt hier zeer mooie boten huren en routes varen. Ben je geïnteresseerd geraakt? Neem dan een kijkje tussen het aanbod en vraag een offerte aan.

Rivercruise sloep huren in Nes-Akkrum,

Provincie: | Plaats: Nes-Akkrum | Soort: Sloepen
Rivercruise sloep

De rivercruise is een stabiele motorsloep die uitgerust is met handige opties. Krachtige 13 pk dieselmotor Boegschroef Bergruimtes die af te sluiten zijn Comfortabele zitplekken Ruimte voor 8-10 personen Wanneer u nog geen ervaring heeft met varen in een boot brengen wij u deze kennis graag bij!

Meer over Rivercruise sloep

Polyvalk zeilboot huren in Nes-Akkrum,

Provincie: | Plaats: Nes-Akkrum | Soort: Zeilboten
Polyvalk zeilboot

De Polyvalk is een polyester open zeilboot met ruimte voor 4 á 5 personen. De Polyvalk heeft uitstekende zeileigenschappen en is daardoor ook geschikt voor langere zeiltochten. De boot is voorzien van allerlei opties waaronder: Rolfok die te bedienen is vanuit de kuip Gasveer in de mast, hierdoor kan 1 persoon de mast bedienen Gratis […]

Meer over Polyvalk zeilboot

Motorboot Voortvarend huren in Nes-Akkrum,

Provincie: | Plaats: Nes-Akkrum | Soort: Motorboten
Motorboot Voortvarend

De prachtige omgeving van Friesland verkennen doet u met die motorboot voortvarend. Deze boot is ideaal om een weekend weg te gaan en  te genieten van de mooie natuur. Door dat deze boot niet diep in het water ligt zijn heel veel plekken te bereiken met deze boot!

Meer over Motorboot Voortvarend