Boot huren in Dordrecht

Dordrecht is een stad gevestigd in Zuid-Holland en heeft ongeveer 118.000 inwoners. In Dordrecht is de Hollandse Biesbosch te vinden, dit is recreatie en natuurgebied. In de Hollandse Biesbosch zijn verschillende boten te huren of boottochten te maken. Van kano's tot fluisterboten u vindt het in Dordrecht. Kijk hieronder voor het aanbod van boten in Dordrecht.

Amphicar huren in Dordrecht,

Provincie: | Plaats: Dordrecht | Soort: Overige
Amphicar

Wat een leuke auto is het toch…, of is het een boot..?  Met deze snelheid lastig om te zien, wij houden het op allebei! Huur deze amphicar voor een spetterende reclamestunt, aparte opening, bijzondere blikvanger of gewoon omdat het leuk is. Leuk idee..?  wij denken met u mee! Geïnteresseerd geraakt? Vraag direct meer informatie aan over […]

Meer over Amphicar

Breaker consoleboot huren in Dordrecht, Zuid-Holland

Provincie: Zuid-Holland | Plaats: Dordrecht | Soort: Motorboten
Breaker consoleboot

De breaker consoleboot is een ruime 5 persoons boot met zonnedek. Besturing middels een stuur op de console. Stabiel en makkelijk te varen met ruime zitplaatsen. Voortstuwing door middel van een moderne stille 4takt buitenboordmotor. Er is geen vaarbewijs nodig.

Meer over Breaker consoleboot

Drifter visboot huren in Dordrecht, Zuid-Holland

Provincie: Zuid-Holland | Plaats: Dordrecht | Soort: Motorboten
Drifter visboot

Deze gemakkelijk varende boot is te bevaren zonder vaarbewijs. De boot is geschikt voor maximaal 6 personen en deze zeer stabiele en makkelijk te besturen boot is erg geschikt voor vissers.

Meer over Drifter visboot

Robuust Sloep huren in Dordrecht, Zuid-Holland

Provincie: Zuid-Holland | Plaats: Dordrecht | Soort: Sloepen
Robuust Sloep

Ruime 8 persoons sloep met grote zitbanken en veel binnenruimte. Zeer stabiel en gemakkelijk te varen door de helmstokbesturing. Voortstuwing middels een ingebouwde stille moderne 4-takt motor. Er is geen vaarbewijs nodig voor deze boot.

Meer over Robuust Sloep